ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Επίθεση με Βιτριόλι, Ηράκλειο, Κρήτη, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, ένας ο 36χρονος άνδρας, ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.
Η κατάστασή του, πάντως, κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Όπως έγινε γνωστό το θύμα είχε καταδικαστεί σε 38 χρόνια φυλάκιση για ληστείες αλλά έμεινε στη φυλακή μόλις 7 χρόνια.
Μάλιστα είχε τραυματιστεί μαζί με τους συνεργούς του σε μεγάλη ληστεία σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έγινε η επίθεση η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό.
Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.
Η Αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.























































