ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γνωστός 60χρονος επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να δέχθηκε 15 μαχαιριές τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Βαρυμπόμπη, μετά από ένα διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή με νεαρά άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το MEGA, το περιστατικό ξεκίνησε από μια διαφωνία για την σειρά σε μια καντίνα της περιοχής, γύρω στις 4.30 το πρωί.
Δύο νεαρά άτομα έβγαλαν μαχαίρια απειλώντας δύο άνδρες αλλά και τον 60χρονο, ο οποίος τελικά δέχτηκε περίπου 15 μαχαιριές, με μία από αυτές να τον βρίσκει στη μηριαία αρτηρία.
Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ένας από τους δυο δράστες ηλικίας 20ετων ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δεύτερο.
Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για ένα άτομο περίπου 25ετων, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές.
Ο 60χρονος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate.






















































