ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα κλοπής έπεσε ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος, σταμάτησε έξω από φούρνο στην Δάφνη, κατέβηκε από τη μηχανή αφήνοντας την τσάντα του πάνω στη σέλα για ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Εκείνη τη στιγμή πέρασε μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης άρπαξε την τσάντα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς.
Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας και των δραστών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Στην κατάθεσή του στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, είπε, ότι η καφέ τσάντα του περιείχε το πορτοφόλι του, τραπεζικές κάρτες, κάρτες εισόδου σε υπουργεία και στη Βουλή, το δίπλωμά του, την ταυτότητά του καθώς και σημαντικά έγγραφα για το αντικείμενο της εργασίας του.























































