ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία 22χρονη κοπέλα εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ προηγήθηκε καυγάς με οικείο της πρόσωπο, ο οποίος κατέληξε σε εγκληματική ενέργεια.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες σε μια 17χρονη, η οποία φέρεται ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστης και θύμα ήταν φίλες και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 17χρονη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 22χρονη, ενώ ερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο με βάση μαρτυρίες των γονιών της 17χρονης ότι η δράστις έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.























































