Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ίλιον: Τι είπε ο 15χρονος για τους ομαδικούς βιασμούς από συμμαθητές του

Ίλιον: Τι είπε ο 15χρονος για τους ομαδικούς βιασμούς από συμμαθητές του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι έξι ανήλικοι που έχουν συλληφθεί για τη σοκαριστική υπόθεση του βιασμού του έφηβου αγοριού στο Ίλιον.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που έζησε ο 15χρονος από το Ίλιον στα χέρια της συμμορίας των οκτώ συμμαθητών του, οι οποίοι επί ένα μήνα τον βίαζαν και τον κακοποιούσαν.

Τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί από τις αρχές του Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου αποκαλύφθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

Ο πατέρας του ανήλικου πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και κατήγγειλε πως την 1η Δεκεμβρίου ο γιος του έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συνομήλικούς του μέσα σε ένα σπίτι στο Ίλιον κατονομάζοντας μάλιστα τους δράστες.

Στη συνέχεια, ο 15χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ίλιου και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ενώ του χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Το θύμα περιέγραψε πως οι οχτώ μαθητές λυκείου τον βίασαν κατ’ εξακολούθηση χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα ενώ, όπως αποκάλυψε, κατέγραψαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στην κατάθεση των 22 σελίδων προς τους αστυνομικούς του Ανηλίκων, ο 15χρονος αναφέρει ακόμη πως η συμμορία των οχτώ τις επόμενες ημέρες των βιασμών του μιλούσαν υποτιμητικά, τον έβριζαν και έστελναν τα βίντεο της φρίκης σε άλλους μαθητές του σχολείου.

Όλο αυτό το διάστημα, το παιδί δίσταζε να μιλήσει καθώς η συμμορία του ασκούσε ένα ασφυκτικό bullying και τον απειλούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr