Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα η Έφη Κακαράντζουλα με το βιτριόλι

Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα η Έφη Κακαράντζουλα με το βιτριόλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση με Βιτριόλι,

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για να προσδιοριστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι η Έφη Κακαράντζουλα, που «σμπαράλιασε» το πρόσωπο της άτυχης 37χρονης τον Μάιο του 2020, εκτελεί «χρέη» σεφ στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η βιτριολίστρια της Καλλιθέας, η οποία έχει ήδη συμπληρώσει τριάμισι χρόνια στη φυλακή, μαζί με το διάστημα της προφυλάκισής της, κάνει μεροκάματα για να μειώσει τον χρόνο κράτησής της, όπως πολλές συγκρατούμενές της.

Ωστόσο, δεν απασχολείται πλέον στον τομέα του ρουχισμού, αλλά εργάζεται στην κουζίνα, ως μαγείρισσα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν, εκτός από το να μαγειρεύει, να καθαρίζει πατάτες, να πλένει ταψιά και να περνάει καθημερινά πολλές ώρες στην κουζίνα.

Φέρεται, δε, ότι παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής στη σχολή των φυλακών, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις μαγειρικές ικανότητές της.

Το ταλέντο της Εφης Κακαράντζουλα ως… σεφ είχε φανεί και στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στη δικογραφία υπάρχουν ακόμα και φωτογραφίες της με φαγητά, τα οποία είχε μαγειρέψει για να κερδίσει την καρδιά του Νώντα, για τα «μάτια» του οποίου έριξε το βιτριόλι.

Εντύπωση είχε προκαλέσει, δε, η αποκάλυψη ότι μετά την αποτρόπαια πράξη της είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ, προκειμένου να την ετοιμάσει για τον αγαπημένο της, τη στιγμή μάλιστα που η Αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη της.

Κατά πληροφορίες, η ημερομηνία της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη φρικιαστική επίθεση στην Ιωάννα αναμένεται να προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει εντός του έτους.

Σε πρώτο βαθμό, η Κακαράντζουλα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την ίδια να μην έχει τοποθετηθεί έως σήμερα δημόσια για το κίνητρο της δολοφονικής απόπειρας ούτε να έχει δείξει πραγματική μεταμέλεια, όπως καταγγέλλεται από την πλευρά του θύματος.

Ήταν 20 Μαΐου 2020 όταν η 35χρονη -τότε- Έφη Κακαράντζουλα περίμενε την Ιωάννα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας στην οποία εργαζόταν η άτυχη κοπέλα, και μόλις την αντίκρισε την έλουσε με το καυστικό υγρό.

Η 33χρονη Ιωάννα, σφαδάζοντας από τους πόνους, έτρεξε για βοήθεια σε κοντινό φαρμακείο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Φαλήρου και, κατόπιν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου με υπεράνθρωπες προσπάθειες οι γιατροί κατόρθωσαν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί άρχισαν αγώνα δρόμου για να εντοπιστεί η μυστηριώδης γυναίκα που έλιωσε το πρόσωπο της Ιωάννας και στις 11 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη μια 35χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, η τηλεκάρτα με την οποία κάλεσε ταξί και η περούκα που χρησιμοποίησε για να μεταμφιεστεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ξανά σε νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο – «…αίμα και υγρά»

38χρονη με καυστικό υγρό – Ποιος φέρεται να τη βοήθησε να κρυφτεί

Επίθεση με καυστικό υγρό – 36χρονος: Η 38χρονη μου έταξε «τρίο» με τη «Στεφανία» για να με παγιδεύσει

Ο Κούγιας για 38χρονη με καυστικό υγρό και Αλβανό βιαστή Παλαιού Φαλήρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr