ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είναι πιθανόν να διατηρήσει την έκτακτη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μέσω ELA, πλην όμως στα τρέχοντα επίπεδα, δήλωσαν στο Reuters πηγές με γνώση του θέματος.
Όπως παρατηρεί το πρακτορείο, μια τέτοια απόφαση θα δώσει στις ελληνικές τράπεζες λίγο χρόνο πριν εξαντλήσουν το σύνολο των περίπου 89 δισ. ευρώ που έχουν διαθέσιμα.
Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται επίσης η επιλογή της απόσυρσης της τρέχουσας υποστήριξης, ένα μέτρο που θα προκαλούσε την άμεση κατάρρευση των τραπεζών, προσθέτει το Reuters.
Αν και δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση και το θέμα θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ τη Δευτέρα, είναι πιθανόν ο ELA να διατηρηθεί στα τρέχοντα επίπεδα, ανέφεραν οι πηγές του πρακτορείου.























































