ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δάνεια, Εθνική Τράπεζα, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, Λούκα Κατσέλη, Οικονομική Ανάπτυξη,


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Εθνική, όπως έκανε πάντοτε, ανταποκρίνεται σήμερα στις πιεστικές ανάγκες της χώρας για ανασυγκρότηση της παραγωγικής της βάσης, για προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και συνεχή αναβάθμιση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου. Και το κάνει με τη στήριξη βιώσιμων επενδυτικών πρωτοβουλιών, τη δημιουργία νέων χρηματοοικονομικών εργαλείων, την προώθηση της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας και με το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τόνισε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, σε εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό των 175 χρόνων από την ίδρυση της.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, τόνισε η Εθνική Τράπεζα είναι έτοιμη να αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στο να ηγηθεί της ανάκαμψης της οικονομίας.
Η Εθνική, με κεφαλαιακούς δείκτες χωρίς προηγούμενο στην αγορά μας, και μέσω της πλεονάζουσας ρευστότητάς της, είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει την οικονομία και να υποστηρίξει επιχειρήσεις νέας νοοτροπίας, μέσω ορθής ανάληψης κινδύνου, και ευθυγράμμιση κινήτρων μεταξύ τράπεζας και επιχείρησης, πρόσθεσε.























































