ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurobank, Χρήστος Μεγάλου,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αύξηση μετοχικού κεφαλίου της Eurobank αναφέρθηκε ο επικεφαλής της τράπεζας. Στόχος μας είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να ολοκληρωθεί με επιτυχία το συντομότερο δυνατό διάστημα, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Χρήστος Μεγάλου, σε επιστολή που έστειλε στους υπάλληλους της τράπεζας.
Για το λόγο αυτό, αναφέρει, η τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει roadshow σε όλα τα σημαντικά χρηματοπιστωτικά κέντρα παγκοσμίως. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της Eurobank θα επισκεφτεί τις μέρες των εορτών διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας, προκειμένου να έχει επαφές με θεσμικούς επενδυτές.
«Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε έως εδώ. Χρειάστηκε να ξεπεράσουν πλήθος αντικειμενικές δυσχέρειες και εμπόδια στη διαδρομή για ένα πράγματι σύνθετο και δύσκολο εγχείρημα, το οποίο συνιστά η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης της Eurobank. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε υψηλής ποιότητας ιδιωτικά κεφάλαια και να δημιουργήσουμε μια ισχυρή μετοχική βάση για την τράπεζα», τονίζει ο κ. Μεγάλου στην επιστολή του προς το προσωπικό.























































