ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικός στη Bρετανία: Ραγδαία αύξηση της ζήτησης για ευρώ ή δολάρια

Πανικός στη Bρετανία: Ραγδαία αύξηση της ζήτησης για ευρώ ή δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντική αύξηση της ζήτησης για ευρώ και δολάρια, διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα, οι ανταλλαγές στερλινών με ευρώ ή δολάρια, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, έχουν αυξηθεί κατά 75%.

Μόνο την Τρίτη (21/6) μάλιστα, η ζήτηση σημείωσε άνοδο κατά 49%. Στο διαδίκτυο, η αύξηση υπερέβη το 380%.

Περιμένοντας το Brexit να “σκάσει”

Οι σχετικές τάσεις, σύμφωνα με τους αναλυτές, αποδίδονται στην έντονη αβεβαιότητα σχετικά με την έκβαση του δημοψηφίσματος της Πέμπτης, καθώς σε περίπτωση Brexit, η στερλίνα αναμένεται να υποτιμηθεί σημαντικά.

Ενδεικτικά, η UBS αναμένει, ότι σε περίπτωση εξόδου από την Ε.Ε., το βρετανικό νόμισμα θα υποστεί απώλειες της τάξης του 17%, διολισθαίνοντας στα επίπεδα των 0,90 ευρώ/στερλίνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού χώρου, μιας αντίληψης άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τραγωδία στο Λονδίνο: Μητέρα, πατέρας και ο 9χρονος «βαριά άρρωστος» γιος τους έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση από τον 36ο όροφο πολυτελούς πύργου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr