ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Συρίας, Ιμάντ Χαμίς, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι μετά τον πόλεμο προτεραιότητα για επενδύσεις στη Συρία θα έχουν οι χώρες που την υποστήριξαν στη μάχη ενάντια στους τζιχαντιστές.
Ο Σύρος Πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ομάν, Σαΐντ Μπιν Σάλεχ Αλ Κιγιούμι, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα σχέδια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων όταν η χώρα εισέλθει στην περίοδο ανοικοδόμησής της.
Ο Ιμάντ Χαμίς πρόσθεσε ακόμα ότι η Συρία εισήλθε σε φάση οικονομικής ανάκαμψης και ότι η συριακή κυβέρνηση εργάζεται στην κατάρτιση νομοθεσίας που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για τους επενδυτές.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ομάν τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του με το αντίστοιχο επιμελητήριο της Συρίας για την ανάπτυξη ενός μηχανισμού μελλοντικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει επενδύσεις στο πετρέλαιο, στον τουρισμό και στα κτηματομεσιτικά.























































