ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Συρίας, Ιμάντ Χαμίς, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι μετά τον πόλεμο προτεραιότητα για επενδύσεις στη Συρία θα έχουν οι χώρες που την υποστήριξαν στη μάχη ενάντια στους τζιχαντιστές.
Ο Σύρος Πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ομάν, Σαΐντ Μπιν Σάλεχ Αλ Κιγιούμι, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα σχέδια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων όταν η χώρα εισέλθει στην περίοδο ανοικοδόμησής της.
Ο Ιμάντ Χαμίς πρόσθεσε ακόμα ότι η Συρία εισήλθε σε φάση οικονομικής ανάκαμψης και ότι η συριακή κυβέρνηση εργάζεται στην κατάρτιση νομοθεσίας που θα επιταχύνει τις διαδικασίες για τους επενδυτές.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ομάν τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του με το αντίστοιχο επιμελητήριο της Συρίας για την ανάπτυξη ενός μηχανισμού μελλοντικής συνεργασίας που θα περιλαμβάνει επενδύσεις στο πετρέλαιο, στον τουρισμό και στα κτηματομεσιτικά.























































