ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, Τράπεζες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μετά από δέκα χρόνια χρηματοδοτικής στήριξης, η Ελλάδα θα αναζητήσει χρηματοδότηση στις αγορές. Για να καθησυχάσει τους τωρινούς δανειστές της, αλλά και τους μελλοντικούς επενδυτές, η Αθήνα μπορεί πλέον να επικαλεστεί ότι ο τραπεζικός της τομέας, μετά την ανακεφαλαιοποίηση του 2015, βρίσκεται σε πορεία ανάρρωσης», γράφει η γαλλική εφημερίδα Les Echos στην ηλεκτρονική σελίδα της.Στο άρθρο με τίτλο «Συνεχίζεται η πορεία ανάρρωσης των ελληνικών τραπεζών» η γαλλική εφημερίδα τονίζει οτι οι ελληνικές τράπεζες θωρακίζονται.
«Ακόμη και στην περίπτωση ενός καταστροφικού σεναρίου, το επίπεδο κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών θα παραμείνει υψηλότερο του ελάχιστου ρυθμιστικού, σύμφωνα με τα τεστ αντοχής που πραγματοποίησαν οι Ευρωπαίοι επόπτες. Οι ελληνικές τράπεζες μπορεί να εξακολουθούν να επιβαρύνονται από επισφαλή χρέη, ωστόσο, το αποτέλεσμα του τελευταίου τεστ αντοχής, το οποίο δημοσιεύτηκε στις αρχές του μήνα από την ΕΚΤ, είναι καθησυχαστικό», τονίζει η Les Echos και προσθέτει ότι «το νέο αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, δεδομένης της επερχόμενης λήξης του τελευταίου σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας, αυτό το καλοκαίρι».























































