Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σολτς: Έχουμε ευκαιρία για μία καλή απόφαση για το ελληνικό χρέος

Σολτς: Έχουμε ευκαιρία για μία καλή απόφαση για το ελληνικό χρέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Έχουμε την ευκαιρία για μία καλή απόφαση”, στο τέλος Ιουνίου, για την ελάφρυνση του χρέους και το πλαίσιο μεταμνημονιακής περιόδου, δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, στην εφημερίδα “Τα Νέα”.

“Περιμένω τις τελευταίες αξιολογήσεις και τις τελικές αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν στην Ελλάδα και θα μας δώσουν την ευκαιρία στο τέλος Ιουνίου να δούμε πώς θα τελειώσουμε με το πρόγραμμα, πώς θα είναι το μέλλον, πώς θα οργανωθεί η μεταμνημονιακή περίοδος και τι θα προβλέπεται”, δήλωσε ο Όλαφ Σόλτς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας “Τα Νέα”.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ.Σόλτς δήλωσε επίσης ότι “δεν είναι εύκολο να πούμε ποιο θα είναι ακριβώς το αποτέλεσμα (των συζητήσεων). Αυτό που είναι απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία για μία καλή απόφαση και η εξέλιξη αυτή έχει προετοιμαστεί με την ισχυρή ατζέντα μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα”.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πορεία διαβουλεύσεων μες το ΔΝΤ, ο κ.Σόλτς δήλωσε ότι “συζητάμε τις συγκυρίες για να πάρουμε αποφάσεις”, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Βερολίνου και ΔΝΤ.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, τόνισε επίσης ότι “η Ελλάδα πηγαίνει καλά. Βλέπουμε σημαντική πρόοδο στη χώρα, η οικονομική ανάπτυξη είναι πολύ καλύτερη από ό,τι θα περίμενε κανείς πριν δυο-τρία χρόνια. Το βλέπουμε όλοι”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Γερμανός στρατιώτης ήταν μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Υπ. Παιδείας Γερμανίας: Τα σχολεία έχουν την ευθύνη να προετοιμάσουν τους μαθητές και για ενδεχόμενο πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr