ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ύψος-ρεκόρ των 67,25 δισ. ευρώ έχουν εκτοξευθεί συνολικά τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογουμένων προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία εξαμήνου που δημοσίευσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων προς το Δημόσιο το πρώτο εξάμηνο του 2014, έφθασαν τα 6,225 δισ. ευρώ.
Από τις παλαιές οφειλές, το Δημόσιο εισέπραξε 944 εκατομμύρια ευρώ στο πρώτο εξάμηνο και το ποσό έκλεισε στα 61,025 δισεκατομμύρια ευρώ.
Αντίθετα, τα χρέη από υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου αυξήθηκαν κατά 1,027 δισ. ευρώ μεταξύ Ιουνίου και Μαΐου. Για αυτές τις οφειλές οι εισπράξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες φτάνουν τα 739 εκατ. ευρώ.
Ο στόχος στα καινούργια χρέη ήταν να εισπραχθεί το 16% των νέων οφειλών, αλλά συγκεντρώθηκε το 12,01%. Μέχρι το τέλος του χρόνου, θα πρέπει να εισπραχθεί το 25% των καινούργιων χρεών.
Στο πρώτο εξάμηνο ελέγχθηκαν 377 επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν φόροι 70,7 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων εισπράχθηκαν τα 19,1 εκατομμύρια ευρώ.























































