ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικές αποκαλύψεις για τους επιχειρηματίες με τα 23 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια που ταυτόχρονα έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό έκανε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο παραπολιτικά FM τόνισε ότι ζήτησε “από το διοικητή της ΤτΕ, τον υπουργό οικονομικών και το ΣΔΟΕ να διερευνήσουν εάν επιχειρηματίες που έχουν πάρει τα 23 δις κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία είναι μη εξυπηρετούμενα, είναι παράλληλα και σε λίστες, όσων έχουν βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό και η ΤτΕ μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί υπάρχει τραπεζικό απόρρητο»!
Ταυτόχρονα είπε πως “έχει κινηθεί διαδικασία από τον Άρειο Πάγο για να διερευνηθεί εάν αυτοί που έχουν πάρει επιχειρηματικά δάνεια είναι και σε λίστες.
Πρέπει να διερευνηθεί ποιοι τα πήραν αλλά και ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους για να δοθούν αυτά τα δάνεια, που τώρα τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι”.
Αναφερόμενος πάντως σε αυτούς που πήραν αυτά τα κόκκινα δάνεια ο κ. Σούρλας μίλησε για κάποια φανταχτερά ονόματα που ασκούν επιρροές και κάνουν φιλανθρωπίες.























































