Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελέγχουν “χρεοκοπημένους” επιχειρηματίες με… καταθέσεις

Ελέγχουν “χρεοκοπημένους” επιχειρηματίες με… καταθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σημαντικές αποκαλύψεις για τους επιχειρηματίες με τα 23 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια που ταυτόχρονα έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό έκανε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο παραπολιτικά FM τόνισε ότι ζήτησε “από το διοικητή της ΤτΕ, τον υπουργό οικονομικών και το ΣΔΟΕ να διερευνήσουν εάν επιχειρηματίες που έχουν πάρει τα 23 δις κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία είναι μη εξυπηρετούμενα, είναι παράλληλα και σε λίστες, όσων έχουν βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό και η ΤτΕ μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί υπάρχει τραπεζικό απόρρητο»!

Ταυτόχρονα είπε πως “έχει κινηθεί διαδικασία από τον Άρειο Πάγο για να διερευνηθεί εάν αυτοί που έχουν πάρει επιχειρηματικά δάνεια είναι και σε λίστες.
Πρέπει να διερευνηθεί ποιοι τα πήραν αλλά και ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους για να δοθούν αυτά τα δάνεια, που τώρα τα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι”.

Αναφερόμενος πάντως σε αυτούς που πήραν αυτά τα κόκκινα δάνεια ο κ. Σούρλας μίλησε για κάποια φανταχτερά ονόματα που ασκούν επιρροές και κάνουν φιλανθρωπίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αιχμές Στουρνάρα: «Η Ελλάδα από τις χώρες με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα δικαστικού συστήματος στην ΕΕ»

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών συμβουλεύει δωρεάν υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Εφιάλτης για τους Έλληνες η ακριβή στέγη: Έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΕΕ

Άρειος Πάγος: Υπέρ των «κόκκινων» δανειοληπτών η εισήγηση για τα «πανωτόκια»

Φάμελλος: 4,5 δισ. ευρώ τον χρόνο τα κέρδη των τραπεζών, χρήματα που λείπουν από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr