ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την καταβολή κοινωνικού μερίσματος για το 2015, σε ύψος ανάλογο με την υπέρβαση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος “τάζει” ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.
Παράλληλα, ανακοινώνει την πληρωμή των συντάξεων του Ιανουαρίου στο Δημόσιο πριν από τα Χριστούγεννα και την έναρξη καταβολής αναδρομικών και των αυξήσεων στα Σώματα Ασφαλείας και τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων από το τέλος του μήνα.
Ο αναπληρωτής υπουργός παραδέχεται ότι η διαπραγμάτευση με την Τρόικα θα είναι σκληρή αλλά τονίζει ότι θα υπάρχουν επιχειρήματα που μπορούν να πείσουν τους δανειστές ότι το δημοσιονομικό κενό της επόμενης χρονιάς θα είναι μηδενικό.























































