Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Jarmusch: Η Νέα Υόρκη στο κέντρο της Αθήνας

Jarmusch: Η Νέα Υόρκη στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Jarmusch,

Ατμοσφαιρικό, οικείο, μοντέρνο, must! Η Αγγελική και ο Μάκης οραματίστηκαν ένα διαφορετικό χώρο και το δημιούργησαν στην οδό Κιάφας. Πηγή έμπνευσής τους ο Jim Jarmousch.Όλο το μαγαζί είναι σαν σκηνικό από ταινία και όπως είναι φυσικό η μουσική πλημμυρίζει το χώρο. Εντυπωσιακά coktails, η ξακουστή φυσική λεμονάδα και άρωμα καφέ. Δεν ήταν έκπληξη που το νεοϋορκέζικο αέρα του Jarmousch τον προτιμούν καλλιτέχνες, δικηγόροι και δημοσιογράφοι. Είναι εξάλου δίπλα στη Λυρική και στα κεντρικά γραφεία πολλών επιχειρήσεων. (Κιαφας 8 και Ζωοδόχου πηγής)

Έχουν γράψει για το Jarmousch:
Lifo
«Originality is non existent». Η ατάκα του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζιμ Τζάρμους στον τοίχο σε προϊδεάζει για το τι να περιμένεις στο νεοϋορκέζικου στυλ καφέ-μπαρ στον πεζόδρομο της Κιάφας. Δυνατά χαρτιά του Jarmusch ο μοναδικός Caffe Tazzo D’ Oro και η ξακουστή σε όλη την Αθήνα σπιτική λεμονάδα του. Ενημερωμένη, με premium ποτά και «καθαρή» κάβα, μοναδικά κοκτέιλ, σπάνιες ετικέτες σε μπίρες και ωραίες μουσικές σε σόουλ, φανκ και indie μονοπάτια. Ηappy hour καθημερινά από τις 5 έως τις 9.

Urbanhypsteria
What makes Jarmusch special is the feeling that you’re in a sheltered bowl in the center of Athens – sometimes the limitations of urban planning act as positive connotations. Architectural design s credited to architects. Graphic diligence that took off the architecture solution of Anifanti and Ziogas was made by Theodore Lalagka…. Another specialty, their crazy cocktail.

Αθηνόραμα
Down (town) by law : Έχει δυνατή all day λειτουργία, με περιποιημένα snacks αλλά και «coffee & cigarettes» στον πεζόδρομο όσο βοηθάει ο καιρός, Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο νέο ently της μικροπιάτσας της οδού Κιάφας με άκρως σινεφίλ διάθεση. Κι επειδή ακριβώς εμπνέεται από τον αγαπημένο του Jim Jarmusch δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ωραία μπάρα. Μιξάρει το industrial με τη ζεστασιά του ξύλου, φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα που ακροβατεί ανάμεσα στο urban και το νουάρ. Τα signature cocktails του έχουν ονόματα από τις ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη: A Night on Earth, Broken Flowers, Down by Law. Και η μουσική είναι καλή: άλλοτε πιο funky, άλλοτε πιο indie, έχει συνήθως προσωπικότητα. Την τελευταία φορά που ήμασταν εκεί, πάντως, ο DJ έπαιζε Smog, Bon Iver, Velvet Underground και David Thomas. Όχι μόνο μας άγγιξε, αλλά μας έβαλε και κατευθείαν σε κλίμα «Jarmusch»!

Day out
Στον πεζόδρομο της Κιάφας υπάρχει το Jarmusch, με όνομα και αισθητική εμπνευσμένα από τον διάσημο σκηνοθέτη Jim Jarmusch. Στον χώρο του έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μεταξύ άλλων σπιτική λεμονάδα, καφέ με χειροποίητο γλυκό του κουταλιού και «μαμαδίστικο» λικέρ.

Cosmo
Ακριβώς δίπλα, στον πεζόδρομο της οδού Κιάφας, η νέα άφιξη αποτελεί την απόλυτη ωδή στη μεγάλη μορφή της σύγχρονης έβδομης τέχνης που γέννησε η Αμερική. Ο Jim Jarmusch, μετά το hipster friendly «Permanent Vacation»,το σκοτεινό «Dawn by the Law» και το αξεπέραστο «Coffee & Cigarettes», πλέον βγαίνει και σε όνομα μαγαζιού ενώ μία από τις ξακουστές ατάκες του κοσμεί τον τοίχο του μπαρ. «Originality is non existent», τάδε έφη Jarmusch ενώ εσύ απολαμβάνεις προσεγμένα cocktails και indie μουσικές.

jarmusch 1

jarmusch 2

jarmusch 3

jarmusch 4

jarmusch 5

jarmusch 6

jarmusch 7

jarmusch 8

 

jarmusch 10

jarmusch 11

 

jarmusch 13

 

jarmusch 15

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr