ΤζιχαντιστέςΒαλκάνιαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚύπροςΑρμενίαΛιβύηΕλληνική Ομογένεια
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυγά με μανιτάρια και παρμεζάνα

Αυγά με μανιτάρια και παρμεζάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας τέλειος και γευστικός συνδυασμός τα αυγά με τα μανιτάρια και τη παρμεζάνα!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 06 λεπτά
Αναμονή: 0 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 21 λεπτά

Υλικά

4 αυγά
25 γρ. βούτυρο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό πολτοποιημένο
100 γρ. μανιτάρια κρίμινι φρέσκα (ή πορτομπέλο)
4 κουτ. της σούπας κρέμα γάλακτος
2-3 κουτ. της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C.

Σ΄ ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε 10 γρ. βούτυρο και ροδίζουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι, και ψήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Βουτυρώνουμε 4 ατομικά πυρίμαχα σκεύη και μοιράζουμε το μείγμα των μανιταριών.

Ρίχνουμε από πάνω 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος στο καθένα και σπάμε μέσα από ένα αυγό. Αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε τα σκεύη μέσα σ΄ένα ταψί με καυτό νερό. Ψήνουμε στο φούρνο για 6 λεπτά περίπου.

Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και παρμεζάνα.

Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώτη Σερρών: Κότες γενούν αβγά με… φασκόμηλο

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Χυλωμένη ρεβιθάδα με λεμόνι και ρίγανη

Λατρεμένα μακαρόνια με κιμά… η μπολονέζ της καρδιάς μας

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr