Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πεδίο μάχης το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας

Πεδίο μάχης το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας, το βράδυ της Δευτέρας, όταν ομάδα οπαδών της ΑΕΚ επιτέθηκε στον Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στο χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο επρόκειτο να συζητήσει τον τρόπο υπεράσπισης του ‘Αλσους, με αφορμή την απόρριψη από τη Διεύθυνση Δασών της μελέτης για την προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, όπως καταγγέλλει ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, υποκινούμενοι από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, επιτέθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, καθώς συνδέθηκε το θέμα του Άλσους με το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης καθώς και ένας ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

«Είναι πλέον φανερό ότι ενέργειες σαν τη σημερινή στρέφονται ευθέως κατά του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, της ίδιας της δημοκρατίας και του δικαιώματος του δημοτικού συμβουλίου να αποφασίζει ελεύθερα και δημοκρατικά.

Ως νέα δημοτική αρχή δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα υποκύψουμε στην τρομοκρατία.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε την πόλη μας από το πολεμικό κλίμα που κάποιοι εσκεμμένα καλλιεργούν και θέλουν να εγκαθιδρύσουν.

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στον ελεύθερο διάλογο, το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε και να παλεύουμε για τη διάσωση του Άλσους και την απόδοσή του στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και την κατασκευή ενός γηπέδου της ΑΕΚ με σεβασμό στο περιβάλλον και το Σύνταγμα», δήλωσε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θλίψη στην ΑΕΚ: 31χρονος κατέρρευσε και πέθανε στην OPAP ARENA ενώ παρακολουθούσε αγώνα

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Βρέθηκε DNA του σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συνελήφθησαν στην Κροατία 9 χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Επίθεση χούλιγκαν: «Καρατομήθηκαν» άλλοι πέντε αξιωματικοί της Αστυνομίας

Επίθεση Χούλιγκαν: Ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr