Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρτυρία: Άντρες μας πλακώνανε στο ξύλο για να σωθούν στο Norman Atlantic

Μαρτυρία: Άντρες μας πλακώνανε στο ξύλο για να σωθούν στο Norman Atlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της διάσημης σοπράνο Δήμητρας Θεοδοσίου, η οποία ήταν στους επιβάτες του Norman Atlantic και διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Λέτσε της Ιταλίας.

Η σοπράνο, η οποία ταξίδευε στην Ιταλία για σειρά παραστάσεων, μίλησε στο Πρωινό με δραματικούς τόνους για τις ώρες αγωνίας και πανικού που έζησε πάνω στο κατάστρωμα του φελγόμενου Norman Atlantic, καθώς οι επιβάτες, όπως η ίδια κατήγγειλε δεν είχαν καμία ενημέρωση και ξύπνησαν από τους καπνούς στο εσωτερικό του πλοίου.

«Πολλές πόρτες ήταν μπλοκαρισμένες. Ήμασταν περιτριγυρισμένοι από φλόγες, έβρεχε, σε κάποια στιγμή χιόνισε κιόλας. Όταν πετούσαν τις βάρκες, μερικές τους φύγανε, άλλες δεν δουλεύανε. Γινόταν ένα κομφούζιο», τόνισε η διάσημη σοπράνο.

«Η χειρότερη εμπειρία πάνω στο πλοίο ήταν αυτό που ζήσαμε, την εικόνα πώς οι Ιρακινοί, οι Τούρκοι, -δεν ξέρω, τι ήταν όλοι αυτοί-, πώς μας χτυπούσαν, πώς μας πετούσαν στην άκρη για να πάνε εκείνοι να σωθούνε» προσθέτει η κ. Θεοδοσίου, με τις μαρτυρίες της να προκαλούν πολλά ερωτήματα για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης πάνω στο φλεγόμενο Norman Atlantic.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για το κατά πόσο υπήρχε σειρά προτεραιότητας για την εγκατάλειψη του Norman Atlantic η σοπράνο απάντησε ότι πολλοί άνδρες αγνόησαν τη σειρά προτεραιότητας που είχε τεθεί.

«Μας πλακώνανε στο ξύλο. Εμένα με πετάξανε 3 φορές και έφυγα 5 μέτρα, προκειμένου να φύγουν αυτοί πρώτοι. Γι’ αυτό ακούγονταν ονόματα που σωθήκαν, όλα Τούρκικα, Αραβικά. Ξύλο μας έδιναν

Δείτε το βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βενετία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στην πόλη για τους τουρίστες – Αντιδρούν οι κάτοικοι

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Στην Κέρκυρα μαθητής μαχαίρωσε μαθητές – Η κοινωνία έχει σαλτάρει!

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr