ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ίχνη υποκλοπών στην Αθήνα και κοντά σε γραφεία κομμάτων

Ίχνη υποκλοπών στην Αθήνα και κοντά σε γραφεία κομμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων, αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας αποκάλυψε έρευνα της εφημερίδας Τα Νέα που έγινε για δύο εβδομάδες με ειδική συσκευή.

Σύμφωνα με το κύριο άρθρο της εφημερίδας, τα περισσότερα από αυτά χαρακτηρίστηκαν από το λογισμικό της συσκευής ως «πολύ ύποπτα συμβάντα» και εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κουμουνδούρου.

Επίσης, ανάλογα «ύποπτα συμβάντα» εντοπίστηκαν κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο λεγόμενο «τρίγωνο», μεταξύ αμερικανικής πρεσβείας, Πύρου Αθηνών και οδού Παπαδιαμαντοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Στη Μονή Σινά ο Νικόλας Φαραντούρης: «Η ελληνική σημαία κυματίζει στη μέση της ερήμου, στην πιο κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής»

Γραπτή Ερώτηση Φαραντούρη προς την Κάγια Κάλας για Συμφωνία Μέκκας μεταξύ Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr