ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Ελένη Γιακουμάκη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αγωνία, ο φόβος, ο πόνος είχαν κυριεύσει την οικογένεια του άτυχου νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η οικογένεια πονούσε και η ψυχή τους είχε παραδοθεί στα πιο αδύναμα συναισθήματα. Λογικό, γαρ. Η μανούλα, ο πατέρας του, τα αδέλφια του απεγνωσμένα επιζητούσαν μια ανάσα ελπίδας.
Το αχ κάθε μέρα όλο και μεγάλωνε. Ο πόνος το ίδιο. Οι αρνητικές σκέψεις κυριαρχούσαν το είναι τους. Για το παιδί τους. Για τον λεβέντη τους. Για ένα παιδί που είχε όνειρα.
Καθημερινά η πανέμορφη αδελφούλα του η Ελένη έκανε έκκληση μέσω Facebook να βρεθεί ο αδελφός της.
Ζούσε με μια ευχή: Να βρεθεί ζωντανός και να γυρίσει σύντομα κοντά τους. Ένα μικρό κορίτσι έδειχνε αξιοπρέπεια και δύναμη. Πονούσε και το μοιραζόταν με τους φίλους της.
Σπαρακτική ήταν η μαντινάδα που η ίδια έγραψε με σθένος: “Θε μου και να κατεχα που ειναι που κοιμαται… Να τονε βρω και να του πω , ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ”.























































