Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στο γραφείο Κρανιδιώτη

Η Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στο γραφείο Κρανιδιώτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση» ανέλαβε, με προκήρυξή της, την ευθύνη για το χτύπημα στο γραφείο του δικηγόρου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Φαήλου Κρανιδιώτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla.gr και υπέδειξε ένα κουτί μέτρησης φυσικού αερίου στα Εξάρχεια όπου είχε αφεθεί μέσα σε μαύρη σακούλα ένα στικάκι USB.

Άγνωστος τηλεφώνησε το μεσημέρι της Τρίτης στο zougla.gr και ανέφερε ότι σε συγκεκριμένο σημείο (κάτω από κουτί μέτρησης φυσικού αερίου) στην περιοχή των Εξαρχείων (Z. Πηγής και Σμολένσκυ) έχει τοποθετηθεί μία μαύρη σακούλα η οποία περιέχει ένα usb stick με την ανάληψη ευθύνης για τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στις αρχές του μήνα στο γραφείο του δικηγόρου στην Πλάκα.

Όσον αφορά στο χτύπημα, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει: «Αποφασίσαμε να χτυπήσουμε το γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη θεωρώντας τον ως έναν από τους μεγαλύτερους συνδετικούς κρίκους αλλά και βασικό δίαυλο επικοινωνίας τς ΝΔ με την ΧΑ. Μεταδίδοντας τις φασιστικές ιδέες του, που με περίτεχνο τρόπο τις ονομάζει “εθνικές”, αποδεικνύει αυτό που ούτως ή άλλως οι περισσότεροι γνωρίζουν.

Πως η ΝΔ και η ΧΑ είναι δυό αδελφά κόμματα. Φέρνοντάς τα κοντά θέλει να πετύχει τον τέλειο συνδυασμό. (…) Σε αυτές τις συνθήκες λοιπόν που βιώνουμε αλλά και στις χειρότερες που έπονται (αν δεν υπάρξει έμπρακτη αντίδραση) αποφασίσαμε να κινηθούμε σε μια από τις πιο αστυνομοκρατούμενες περιοχές της Αθήνας, μόλις 100 μέτρα από το υπουργείο Οικονομικών, να ανέβουμε στον 1το όροφο και να τοποθετήσουμε εμπρηστικό μηχανισμό. Τοποθετήσαμε τον μηχανισμό έξω από την πόρτα του γραφείου του Κρανιδιώτη, ενώ το αρχικό μας σχέδιο ήταν να τοποθετηθεί εντός, από την στιγμή που καταλάβαμε πως ο ίδιος βρισκόταν μέσα. Έτσι σύμφωνα με το αρχικό μας στόχο προκαλέσαμε μόνο υλικές ζημιές και τίποτα περαιτέρω».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου εξαιτίας Μπογδάνου

«Ξεκατίνιασμα» Μπογδάνου – Κρανιδιώτη με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά

Τζήμερος-Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο που έμεινε με τη Λατινοπούλου

H Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα του Μπογδάνου

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Διώξτε τώρα την Πελώνη» για τη δήλωση για την τουρκική παρενόχληση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr