ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων, που εργάζονταν σε Περιφέρειες και Δήμους της χώρας και που είχαν δικαιωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.
Πρόκειται για υπαλλήλους, στους οποίους η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αρνηθεί τη μονιμοποίηση, λόγω της συμφωνίας με την τρόικα, η οποία προέβλεπε την αναστολή προσλήψεων προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους ΟΤΑ έως το 2016.























































