Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την έριξαν από το μηχανάκι και όρμησαν να τη φάνε τα σκυλιά! (φωτογραφίες)

Την έριξαν από το μηχανάκι και όρμησαν να τη φάνε τα σκυλιά! (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδέσποτα Σκυλιά, Πάτρα, Σκύλος,

Από του… χάρου τα δόντια γλίτωσε μία 40χρονη γυναίκα όταν έπεσε θύμα επίθεσης από άγρια σκυλιά, την προηγούμενη εβδομάδα, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Κρύα Ιτεών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PatrasTimes, η Γ.Σ. είχε ξεκινήσει με το μηχανάκι της από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά, σε κατάστημα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο σημείο της επίθεσης.

Περνώντας από μια μικρή πλατεία στη συμβολή των οδών Μόμσου και Κορωνού άκουσε τα αδέσποτα σκυλιά να γαβγίζουν και τα είδα να ορμούν κατά πάνω της.

Προτού προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γινόταν και να αντιδράσει, το ένα σκυλί από την αγέλη την δάγκωσε στο ένα της πόδι με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο οδόστρωμα! Ενώ μάλιστα ο εξαγριωμένος σκύλος δεν έλεγε να την αφήσει από το στόμα του, έχοντας μαγκώσει καλά το πόδι της.

Η ίδια ούρλιαζε από τον αφόρητο πόνο που της προκαλούσε το δυνατό δάγκωμα και καλούσε σε βοήθεια.

Ευτυχώς, γείτονες που την άκουσα βγήκαν από τα σπίτι τους και κατόρθωσαν να φοβίσουν το ζώο και τα υπόλοιπα τετράποδα και να τα απομακρύνουν από την περιοχή. Ενώ για τη γυναίκα κλήθηκε ασθενοφόρο και με αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, όπου, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγινε χορήγηση αντιτετανικού ορού, έλαβε εξιτήριο καθώς, ευτυχώς, τα τραύματά της, όπως διαφαίνεται και στις φωτο, είναι μεν δυνατά από τα δαγκώματα αλλά δεν προξένησαν κάποια σοβαρότερη βλάβη.

dagoma_mesa

Ξεκινά δικαστικό αγώνα

Όμως το συμβάν δεν φαίνεται να… μείνει έτσι. Αντιθέτως, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου και όποιου άλλου συνυπεύθυνου για το ζήτημα των αδέσποτων.

Και μάλιστα, στο πλευρό της έχουν ήδη τεθεί συμπαραστάτες και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, αφού, όπως δήλωσαν στον «Κόσμο», το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο αλλά το κατά σειρά… 8ο μόλις το τελευταίο δίμηνο. Και αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση και το δάγκωμα, καταγράφηκε, ως συμβάν, και στο αστυνομικό δελτίο και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής μηνύσεων εκ μέρους του θύματος αλλά και άλλων κατοίκων.

Τα εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες τους

Αυτό που πιο συγκεκριμένα καταγγέλλουν οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής, είναι ότι τα αδέσποτα σκυλιά προέρχονται από κάποιους οι οποίοι τα είχαν αγοράσει και τα είχαν στα σπίτια τους ως κατοικίδια, αλλά είτε λόγω κρίσης και οικονομικής αδυναμίας, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, αποφάσισαν να τα εγκαταλείψουν. Και η συγκεκριμένη περιοχή που τελεί υπό καθεστώς γενικότερης εγκατάλειψης και υποβάθμισης, προσφέρεται, όπως λένε, για τέτοιους σκοπούς. Έτσι εξηγούν το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο, ειδικά, τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στη γειτονιά τους είναι όχι ένα και δύο, αλλά δεκάδες!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Φοιτητές εγκλώβισαν στο γραφείο του τον πρύτανη

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr