ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης),


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρήση χημικών έκαναν τα ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές έξω από το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαμαρτυρόμενους από το δρόμο που βρίσκεται το γραφείο (Ευφρονίου) προς την οδό Πρατίνου.
Ισχυρή αστυνομική παρουσία υπάρχει στο σημείο και δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.
Σημειώνεται ότι εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκονται υπό απόλυση προχώρησαν νωρίτερα σε συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι. Πρόκειται για περίπου 30- 40 καθηγητές, οι οποίοι ζητούν συνάντηση με τον υπουργό.
Οι εκπαιδευτικοί -οι οποίοι ζητούν άμεση προκήρυξη 200 θέσεων- δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο γραφείο έως ότου οριστεί συνάντηση με τον υπουργό.























































