ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Λιάπης, Μύκονος,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την βίλα του στην Μύκονο νοικιάζει προς 1.800 ευρώ τη βραδιά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Λιάπης.
Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με το protothema.gr, νοικιάζει την υπερπολυτελή του βίλα με θέα το απέραντο γαλάζιο για τους VIP τουρίστες, μέσω γερμανικού τουριστικού πρακτορείου που χρεώνει 1.800 ευρώ τη βραδιά και για μίνιμουμ διάστημα 7 ημερών, που σημαίνει 12.600 ευρώ την εβδομάδα.
Η βίλα του κ. Λιάπη βρίσκεται στην περιοχή Κούνδουρος και είναι χτισμένη σε ειδυλλιακό σημείο που προσφέρει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο και τη δημοφιλή παραλία Super Paradise. Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 14 άτομα, πέντε μπάνια, ενώ εκτείνεται σε δύο ορόφους.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ακινήτου είναι η πισίνα υπερχείλισης, μια ανάσα από τον γκρεμό.
Πριν από τρεις εβδομάδες ο κ. Λιάπης κατέθετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να πάρει στα χέρια του το Ειδικό Σήμα του ΕΟΤ ώστε να είναι σε θέση να νοικιάζει νόμιμα την εξοχική κατοικία του.























































