ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου θα μπει την Τρίτη η υπόθεση της επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.
Το γεγονός ότι οι καθαρίστριες επέστρεψαν στη δουλειά τους δεν στάθηκε αρκετό για να αποσύρει το Δημόσιο την προσφυγή του.
Και αυτό γιατί , όπως υποστηρίζει, δεν δικαιούνται το 25% των αποδοχών που δεν έπαιρναν τους 20 μήνες που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα.
Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου προβάλουν τον ισχυρισμό ότι οι καθαρίστριες δεν απολύθηκαν αλλά τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν αναδρομικούς μισθούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΝΣΚ δεν συναινεί στην αναβολή ή ματαίωση της δίκης παρά το γεγονός ότι οι καθαρίστριες φέρονται, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι τους, διατεθειμένες να υπογράψουν παραίτηση από οποιαδήποτε απαίτηση.






















































