Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος εποχής για τα παραδοσιακά φαρμακεία – Τι συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές

Τέλος εποχής για τα παραδοσιακά φαρμακεία – Τι συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Τρόικα, Φαρμακεία,

Τα βρήκαν κυβέρνηση και δανειστές για τα φαρμακεία, καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης κατέληξαν σε συμβιβαστική φόρμουλα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων που πλέον δεν θα ανήκουν μόνο σε φαρμακοποιούς.

Το κουαρτέτο των θεσμών έκανε αποδεκτή την Κοινή Υπουργική Απόφαση που ετοιμάζει η κυβέρνηση και προβλέπει τη δυνατότητα συμμετοχής μη φαρμακοποιού στο μετοχικό κεφάλαιο του φαρμακείου, χωρίς όμως να είναι ο αποκλειστικός μέτοχος.

Στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός με τους θεσμούς, συζητήθηκαν, επίσης, ήταν η εφαρμογή της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ για το γάλα, ψωμί, τις εκπτώσεις και η περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας στην αδειοδότηση των επιχειρήσεων – όλα θέματα τα οποία διευθετούνται από το υπουργείο – ενώ σε ότι αφορά στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους, αναφέρθηκε από την ελληνική πλευρά ότι αναμένεται η απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Για τις ρυθμίσεις της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ για τα ποτά και τα πετρελαιοειδή δεν έχει οριστεί χρόνος εφαρμογής διότι πρέπει να προηγηθούν μελέτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδωνι όλα καλά; Δημοφιλή φάρμακα εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων – Ελλείψεις σε αναλγητικά και παιδικές αντιβιώσεις

Πολάκης κατά Σταθάκη: «Ο Γιώργος είναι πονηρός»

Ο Σταθάκης, που τον «μαύρισε» ο δημοκρατικός λαός, έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον κόσμο που προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ως «λαϊκιστές»

Πολάκης σε Σταθάκη: Ο λαός απέρριψε με πάταγο τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ (σας) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ

Φαρμακεία Αττικής: Έρχεται ειδική εφαρμογή για τις εφημερίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr