ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο Λέανδρος Ρακιντζής παρέμενε στη θέση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, παρότι είχε λήξει η πενταετής θητεία του.
Το ΣτΕ εξέτασε προσφυγή εκπαιδευτικού, η οποία διαφωνούσε με την ποινή που της είχε επιβληθεί στο πειθαρχικό, και σε αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η θητεία του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης έχει λήξει από το 2009.
Το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με απόφασή του στις 31 Δεκεμβρίου, επιβεβαίωσε ότι πράγματι η θητεία του κ. Ρακιντζή έχει λήξει από το 2009. Μετά από αυτή την απόφαση, πλέον υπάρχει ο κίνδυνος να την επικαλεστούν κάποιοι στους οποίους είχε ασκήσει ενστάσεις ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και αυτές να πρέπει να κριθούν άκυρες.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι γιατί δεν υπήρξε επί τόσα χρόνια πράξη ανανέωσης ή γιατί δεν όρισαν κάποιον άλλο επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.






















































