ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της οικογένειας του 4χρονου Φοίβου από τη Χαλκιδική, ο οποίος αγνοείται επί 13 ημέρες, μετά την αρπαγή του από τον πατέρα του, ο οποίος προηγουμένως είχε δολοφονήσει τη μητέρα του.
Η είδηση ότι ο φυγάς συναντήθηκε με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια επιβεβαίωσε τις ενδείξεις ότι ο συζυγοκτόνος βρισκόταν στην Ελλάδα, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, και κάνει την οικογένεια του 4χρονου παιδιού να ελπίζει ότι δεν έχουν διαφύγει στην Αλβανία.
Ο παππούς του Φοίβου, Λάμπης Μαυρομάτης, απευθύνει νέα έκκληση στον δολοφόνο της κόρης του να αφήσει ελεύθερο το παιδί, καθώς όπως λέει αυτό είναι το καθήκον του στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του.
“Μας κρατά ζωντανούς αυτή η εξέλιξη, η μόνη σίγουρη και θετική είδηση ότι είναι στην Ελλάδα και το παιδί είναι καλά”, δηλώνει με δάκρυα στα μάτια ο κ. Μαυρομάτης, χωρίς να κρύβει την πίκρα του επειδή όπως λέει οι αρχές δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως γι’ αυτή τη συνάντηση.
Η αστυνομία ερευνά τα όσα ισχυρίζεται για τη συνάντηση ο Αλέξης Κούγιας και έχει καλέσει τον γνωστό ποινικολόγο για κατάθεση, ενώ έχει ζητήσει εισαγγελική άδεια για άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.
ΠΗΓΗ: Mega























































