ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της οικογένειας του 4χρονου Φοίβου από τη Χαλκιδική, ο οποίος αγνοείται επί 13 ημέρες, μετά την αρπαγή του από τον πατέρα του, ο οποίος προηγουμένως είχε δολοφονήσει τη μητέρα του.
Η είδηση ότι ο φυγάς συναντήθηκε με τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια επιβεβαίωσε τις ενδείξεις ότι ο συζυγοκτόνος βρισκόταν στην Ελλάδα, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα, και κάνει την οικογένεια του 4χρονου παιδιού να ελπίζει ότι δεν έχουν διαφύγει στην Αλβανία.
Ο παππούς του Φοίβου, Λάμπης Μαυρομάτης, απευθύνει νέα έκκληση στον δολοφόνο της κόρης του να αφήσει ελεύθερο το παιδί, καθώς όπως λέει αυτό είναι το καθήκον του στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του.
“Μας κρατά ζωντανούς αυτή η εξέλιξη, η μόνη σίγουρη και θετική είδηση ότι είναι στην Ελλάδα και το παιδί είναι καλά”, δηλώνει με δάκρυα στα μάτια ο κ. Μαυρομάτης, χωρίς να κρύβει την πίκρα του επειδή όπως λέει οι αρχές δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως γι’ αυτή τη συνάντηση.
Η αστυνομία ερευνά τα όσα ισχυρίζεται για τη συνάντηση ο Αλέξης Κούγιας και έχει καλέσει τον γνωστό ποινικολόγο για κατάθεση, ενώ έχει ζητήσει εισαγγελική άδεια για άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.
ΠΗΓΗ: Mega























































