ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, η οποία είχε ξεκινήσει ήδη, από την Κυριακή σταδιακά λόγω του μεγάλου αριθμού γεωργικών μηχανημάτων που βρίσκονται στον συγκεκριμένο μπλόκο.
Η εθνική οδός έπειτα από 39 ημέρες είναι «καθαρή» στο συγκεκριμένο σημείο και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, ενώ από την πρώτη μέρα που είχε στηθεί το συγκεκριμένο μπλόκο, η κυκλοφορία επί του ΠΑΘΕ στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας είχε διακοπεί λόγω του μεγάλου όγκου των τρακτέρ που είχαν συρρεύσει εκεί.
Οι αγρότες έλαβαν χθες την απόφαση να αποχωρήσουν, με τον Βαγγέλη Μπούτα να δηλώνει: «Ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα».
Οπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορέιο, οι άνθρωποι του πρωτογενοιύς τομέα αναμένουν από την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και βρίσκονται σε επαγρύπνηση, όταν κατατεθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό, να κατέβουν μαζικά στην Αθήνα.























































