ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

40 οδοφράγματα στήνουν οι αγρότες!

40 οδοφράγματα στήνουν οι αγρότες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από σήμερα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες φορολογικές ρυθμίσεις, το υψηλό κόστος παραγωγής και τα δάνεια.

Ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, έχει δηλώσει ότι υπολογίζεται πως θα στηθούν 30 έως 40 μπλόκα σε όλη τη χώρα.

Το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών, που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις, θα στηθεί στον κόμβο της Νίκαιας, στην εθνική Αθήνας – Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα, ενώ στον Έβρο η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε να βγουν τα τρακτέρ στο ύψος της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.

Οι αγρότες της Ημαθίας θα μεταβούν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κολούρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ακριβής μορφή των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί τη Δευτέρα το πρωί, ενώ προανήγγειλε και «δυναμικές κινητοποιήσεις» στην Κρήτη, από αγρότες που συντάσσονται με την «Πρωτοβουλία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Ο Μητσοτάκης αδιαφορεί για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού – Αλ. Τσίπρας με αγρότες: «Εθνικής σημασίας ζήτημα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς»

Ο Αλ. Τσίπρας για τη «μια σειρά από λαμόγια» της ΝΔ που λυμαίνονται τα λεφτά των αγροτών αδιαφορώντας για την επισιτιστική ασφάλεια του ελληνικού λαού

Σε κίνδυνο τα αγροτικά κονδύλια της Ελλάδας χωρίς πρόσθετες διορθώσεις, προειδοποιεί η Κομισιόν

Θεσσαλονίκη: Με τρακτέρ στον Λευκό Πύργο οι αγρότες την ημέρα των εγκαινίων της 90ής ΔΕΘ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr