ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Eurostat: Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Τρίτη υψηλότερη θέση στην Ευρωζώνη
Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση - Τα μνημεία! - Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να απογειωθούν για να αναχαιτίσουν πολιτικό αεροσκάφος αμερικανικής εταιρείας που δεν απαντούσε στις κλήσεις της Πολιτικής Αεροπορίας για να δώσει το στίγμα του.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης αεροσκάφος της Delta Airlines που είχε ξεκινήσει από το Παρίσι με προορισμό το Κουβέιτ όταν μπήκε στο FIR Αθηνών δεν ήρθε σε επικοινωνία με τον έλεγχο της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ως όφειλε και οι πιλότοι δεν απαντούσαν στις επανειλημμένες κλήσεις μέσω ασυρμάτου.
Αμέσως δυο F-16 απογειώθηκαν και το πλησίασαν. Μάλιστα ένα εξ αυτών μπήκε μπροστά από το επιβατικό αεροπλάνο αρχίζοντας να αναβοσβήνει τα φώτα, προκειμένου οι πιλότοι να ενεργοποιηθούν και να ανοίξουν τον ασύρματο στη συχνότητα που έπρεπε.























































