Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο ελληνικό νησί δεν έχει κανέναν δημόσιο υπάλληλο

Ποιο ελληνικό νησί  δεν έχει κανέναν δημόσιο υπάλληλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι η μοναδική περίπτωση στον κόσμο και σίγουρα για το βιβλίο Γκίνες. Είναι ο μόνος σε όλον το πλανήτη που δεν έχει ούτε έναν υπάλληλο. Όλα τα κάνουν μόνοι τους Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου… Ακόμα και η Ληξίαρχος είναι… εθελόντρια!» Σε αυτή την αποκάλυψη σοκ προέβη ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας από την Κάσο όπου παραβρέθηκε στις ετήσιες εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος του νησιού.

«Την κατάσταση μου περιέγραψαν, με τα όσα προβλήματα και θέματα καλούνται να διαχειριστούν τελείως μόνοι τους, τόσο η Δήμαρχος του νησιού Μαίρη Σορώτου – Τσανάκα, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ιωάννου, παρουσία του Επάρχου Γιάννη Μηνατσή και άλλων Αυτοδιοικητικών παραγόντων που ήταν παρόντες σε μια πολύ σημαντική σύσκεψη που είχα στο Γραφείο της Δημάρχου» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «η απίστευτη αυτή κατάσταση είναι αποτέλεσμα νομοθετικών ρυθμίσεων και υπουργικών αποφάσεων των τελευταίων ετών».

«Όπως επίσης, είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ούτε και ένας εξειδικευμένος υπάλληλος, με ανταποδοτικό μισθό, για το σύστημα ύδρευσης του νησιού, που τελικά το συνδράμουν και το υποστηρίζουν με κάθε τρόπο εμπειρογνώμονες από την Γαλλική Δημοκρατία. Και αυτό δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Είναι η απόλυτη πραγματικότητα» τόνισε επιπλέον ο κ. Κουίκ για τα προβλήματα του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Κασσελάκης με ΑΔΕΔΥ: Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr