ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νομοθετική πρωτοβουλία «με αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία» για τη μετατροπή συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου μέσω του ΑΣΕΠ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.
Σύμφωνα με τον κ. Βερναρδάκη, στο διαγωνισμό θα έχουν προβάδισμα οι ήδη υπηρετούντες, που υπολογίζονται σε περίπου 10.000 και αφορούν κατά κύριο λόγο σε συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως παιδικοί σταθμοί και κοινωνικές δομές.
Για τις περιπτώσεις ορισμένων δημάρχων, που δεν υπογράφουν παρατάσεις συμβάσεων καθαριότητας με το αιτιολογικό ότι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίνουν τα κονδύλια για τη μισθοδοσία τους, ο κ. Βερναρδάκης σημείωσε ότι «αυτοί που δεν έχουν εφαρμόσει το νόμο είναι παράνομοι και αναγκαστικά θα ελεγχθούν», ενώ υπογράμμισε ότι «πίσω από το πρόσχημα ότι ένας Επίτροπος είπε να μην πληρώσει, κρύβεται η στρατηγική ορισμένων δημάρχων να αναθέσουν αυτές τις υπηρεσίες σε εργολαβικές συμβάσεις».























































