ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μεσημέρι το τελευταίο “αντίο” στο μικρό αγγελούδι που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου

Το μεσημέρι το τελευταίο “αντίο” στο μικρό αγγελούδι που χτυπήθηκε μέχρι θανάτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα Τρίτη, αργά το μεσημέρι η οικογένεια, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Σητείας στο μικρό αγγελούδι που τόσο πρόωρα και με τέτοιο τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΠΑΓΝΗ.

Η υπόθεση του μόλις 6 μηνών βρέφους, που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια ενδοοικογενειακού καβγά, έχει συγκλονίσει την Κρήτη, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ωστόσο ο 52χρονος πατέρας του μετά την απολογία του τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή Νεαπόλεως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Όπως υποστήριξε η συνήγορος του 52χρονου «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή.

Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι». Ωστόσο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το άτυχο μωράκι έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πηγή: www.cretapost.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες

Πύρινα μέτωπα σε Ρέθυμνο, Πάρο, Κάλυμνο – Εκκενώσεις οικισμών

Νεκροί δύο πυροσβέστες στην πυρκαγιά στο Ρέθυμνο – Νεκρός πυροσβέστης και στο Γύθειο

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr