ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ολοκληρωτική ζημιά στις καλλιέργειες από τη χθεσινή έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή των Φαρσάλων, η οποία φτάνει το 100% της παραγωγής, κάνει λόγο η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ).
Σύμφωνα με την ΕΟΑΣΝΛ, η νέα σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε κυρίως τα χωριά Κατωχώρι, Ανωχώρι και Σταυρό της επαρχίας Φαρσάλων και έκανε ζημιά στην παραγωγή βαμβακιού, βιομηχανικής τομάτας, σιταριού, καλαμποκιού.
Μεταξύ άλλων, η Ομοσπονδία σημειώνει πως υπάρχουν «τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων», γιατί δεν έχουν πάρει, όπως αναφέρει, «κανένα μέτρο αντιχαλαζικής προστασίας».
Η ΕΟΑΣΝΛ και ο αγροτικός σύλλογος Κατωχωρίου ζητούν να υπάρξει άμεση και δίκαιη εκτίμηση της ζημιάς και να δοθούν γρήγορα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες που δεν έχουν άλλες πηγές εισοδήματος για να καλύψουν τις οικογενειακές ανάγκες τους.























































