ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Απ΄το αυτί και στον… εισαγγελέα” 17 ανήλικοι στο Αγρίνιο για ρίψη ναφθαλίνης

“Απ΄το αυτί και στον… εισαγγελέα” 17 ανήλικοι στο Αγρίνιο για ρίψη ναφθαλίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε υποθέσεις ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικά συγκροτήματα του Αγρινίου εμπλέκονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, 17 ανήλικοι, ηλικίας από 13 μέχρι και 17 ετών, που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τα συνεχή περιστατικά ρίψης ναφθαλίνης σε σχολικές αίθουσες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι ανήλικοι ενεργώντας σε ομάδες που αποτελούνταν από τρία μέχρι και εννέα άτομα, έπαιρναν ποσότητες ναφθαλίνης από φρεάτιο όπου τις έκρυβαν και στη συνέχεια τις έριχναν σε σχολικά συγκροτήματα.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου, οι ανήλικοι έριξαν ναφθαλίνη σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα κατά τις ημέρες της ρίψης.

Δύο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου, ηλικίας 13 και 14 ετών, είχαν παρουσιάσει συμπτώματα έντονης δυσφορίας, λόγω εισπνοής ναφθαλίνης και είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτός που δε θέλει να μάθει Ιστορία είναι καταδικασμένος να είναι υποχείριο των ιστορικών αφηγημάτων των άλλων

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr