Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα λόγω επίσκεψης Ερντογάν

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα λόγω επίσκεψης Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτη έως τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η απαγόρευση αφορά τις ακόλουθες περιοχές:

Την περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

Το τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

Την ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά περίπτωση

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι κατά το διήμερο της επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας (Πέμπτη 7 και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα την Πέμπτη

Επιπλέον, κλειστός θα παραμείνει αύριο Πέμπτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό.

Επίσης, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 αύριο το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr