ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοικτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα για τα μικρά εμπορικά, ενώ στις 8 το βράδυ θα κλείσουν οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα.
Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και τις επόμενες δύο Κυριακές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές στις εορταστικές τους αγορές.
Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία για σήμερα.
Οι εμποροϋπάλληλοι, όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους.
Η κεντρική απεργιακή δράση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα με συγκέντρωση και πορεία στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen, και ώρα 12.00.























































