ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ταλαιπωρία που βίωσαν μέσα στο χιόνι το απόγευμα της Παρασκευής οι εγκλωβισμένοι στην εθνική οδό, προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Λαμίας.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί πώς και γιατί έγινε αυτός ο χαμός και να αποδοθούν ευθύνες.
Αρχικά, η Εισαγγελία ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, καθώς επίσης και από τον επικεφαλής – υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος.
Οι ουρές στην εθνική οδό μέσα στα χιόνια το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) έφτασαν τα 15 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν με τις οικογένειές τους για ώρες στο εθνικό δίκτυο.























































