ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Παραβίαση Χωρικών Υδάτων, Τουρκία,


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Ηλιούπολη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 52χρονος που αγνοούταν από τις 11 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον “χαρτοπόλεμο” των NAVTEX ξεκίνησε και πάλι η Άγκυρα την ώρα που τουρκικά αεροσκάφη έκαναν “βόλτες” στο εθνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο.
Ο υδρογραφικός σταθμός της Αττάλειας, μέσω των Navtex 203 και 208, δεσμεύει παράνομα μια τεράστια περιοχή με την οποία, στην ουσία, αποκόπτει το Καστελόριζο από την Ελλάδα. Οι στρατιωτικές ασκήσεις θα διεξαχθούν από τις πέντε το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου έως και στις πέντε πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου.
36 παραβιάσεις
Πέντε τουρκικά αεροσκάφη, παραβίασαν 36 φορές, την Πέμπτη, τον εθνικό εναέριο χώρο σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο οπλισμένα F-16 τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό, δύο CN-235 κι ένα ελικόπτερο – έκαναν και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Οι “εισβολείς” αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.























































