ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλάκωσαν στο ξύλο δύο γιατρούς στις Σέρρες στην εφημερία τους

Πλάκωσαν στο ξύλο δύο γιατρούς στις Σέρρες στην εφημερία τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξυλοδαρμό δύο γιατρών του ΕΣΥ του Κέντρου Υγείας Ηράκλειας στις Σέρρες, καταγγέλλει ο σύλλογος γιατρών του ΕΣΥ ΠΦΥ της Π.Ε. Σερρών.

Σύμφωνα με το epilogestv.gr, η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, να αναφέρουμε επεισόδιο λεκτικής και σωματικής κακοποίησης, δύο μελών του συλλόγου μας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, στο πλαίσιο της εφημερίας του Κ.Υ. Ηράκλειας.

Θεωρούμε ιερό το δικαίωμα των πολιτών, να προσέρχονται στις υγειονομικές μονάδες όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στη χώρα μας, προς αναζήτηση περίθαλψης και ανακούφισης των προβλημάτων υγείας τους.

Επίσης θεωρούμε ιερό, το δικαίωμα του κάθε εργαζομένου, να εκτελεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά του σε καθεστώς ασφαλούς λειτουργίας και για το οποίο υπεύθυνη είναι η προϊστάμενη αρχή της κάθε υπηρεσίας, στην συγκεκριμένη περίπτωση η 4η Υγειονομική Περιφέρεια, η οποία και κωφεύει.

Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προς διασφάλιση της επαγγελματικής αξιοπρέπειας και της σωματικής μας ακεραιότητα» σημειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Τραγωδία στην Αίγινα: Κατέληξε 20 μηνών βρέφος που πνίγηκε ενώ έτρωγε τσουρέκι

Συγκλονιστική αφήγηση ειδικευόμενης γιατρού για τις άθλιες συνθήκες στο ΕΣΥ: «Δεν μπορώ άλλο» (βίντεο)

Θοδωρής Κολυδάς: Πιθανή «ψυχρή εισβολή» μετά την Πρωτομαγιά – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr