ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Φιλιππίδης, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 2.000.000 ευρώ.
Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή ήταν η σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης αποχώρησε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Ο δικηγόρος του, Γ. Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι πώς η Δικαιοσύνη έκρινε πώς ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν είναι ύποπτος φυγής, εμμέσως δηλαδή ο εισαγγελέας δέχθηκε πώς ήρθε εκουσίως στην Ελλάδα.
Επίσης ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε ότι ο πελάτης του έδωσε πλήρη στοιχεία για τα δάνεια που χορηγήθηκαν επί των ημερών από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.























































