ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Φιλιππίδης, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Ο Ράαντ Σάαντ της Χαμάς σκοτώθηκε στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 2.000.000 ευρώ.
Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή ήταν η σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης αποχώρησε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Ο δικηγόρος του, Γ. Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι πώς η Δικαιοσύνη έκρινε πώς ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν είναι ύποπτος φυγής, εμμέσως δηλαδή ο εισαγγελέας δέχθηκε πώς ήρθε εκουσίως στην Ελλάδα.
Επίσης ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε ότι ο πελάτης του έδωσε πλήρη στοιχεία για τα δάνεια που χορηγήθηκαν επί των ημερών από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.






















































