ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Φιλιππίδης, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 2.000.000 ευρώ.
Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή ήταν η σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης αποχώρησε από την Ευελπίδων χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Ο δικηγόρος του, Γ. Παπαϊωάννου, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι πώς η Δικαιοσύνη έκρινε πώς ο Άγγελος Φιλιππίδης δεν είναι ύποπτος φυγής, εμμέσως δηλαδή ο εισαγγελέας δέχθηκε πώς ήρθε εκουσίως στην Ελλάδα.
Επίσης ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε ότι ο πελάτης του έδωσε πλήρη στοιχεία για τα δάνεια που χορηγήθηκαν επί των ημερών από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.























































