Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι καλούνται ως ύποπτοι στον Εισαγγελέα για τη φονική φωτιά στο Μάτι

Ποιοι καλούνται ως ύποπτοι στον Εισαγγελέα για τη φονική φωτιά στο Μάτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για τέλεση αξιόποινων πράξεων καλούνται να δώσουν περισσότερα από 20 άτομα που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο πρώτος κύκλος της εισαγγελικής έρευνας έκλεισε με τους εισαγγελείς να αποστέλλουν κλήσεις για ανωμοτί εξηγήσεις στο σύνολο των προσώπων που αναφέρονται στις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων αλλά και άλλων που έχουν προκύψει από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μεταξύ αυτών, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία πριν από 15 ημέρες κλήθηκε σε εξηγήσεις και για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στελέχη της πολιτικής προστασίας, της ΕΛΑΣ, της πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελικής έρευνας βρίσκεται το σύνολο των αδικημάτων που αποδίδονται στα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση στις μηνύσεις ακόμα και αυτά που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση και θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr