ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσελέντης, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, Ζάκυνθος, Ιόνιο Πέλαγος, Σεισμολογία, Σεισμός,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση προς τους κατοίκους της Ζακύνθου να είναι προσεκτικοί τους επόμενους μήνες καθώς ο σεισμός των 5,5 Ρίχτερ το απόγευμα της Τρίτης «δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μετασεισμών» μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ της 26ης Οκτωβρίου απηύθυνε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τσελέντης επισημαίνει ακόμα ότι «δεν έχει παρατηρηθεί καμία μετατόπιση της δράσης σε άλλη περιοχή αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί η πιθανότητα ενεργοποίησης άλλων ενεργών ρηγμάτων λόγω του φαινομένου DOMINO δεν είναι μηδενική».

Ο Άκης Τσελέντης διατύπωσε, επίσης, την έντονη διαφωνία του με όσα υποστήριξε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος ότι, δηλαδή, υπήρχαν πριν από πέντε μήνες ενδείξεις για ισχυρό σεισμό στην περιοχή της Ζακύνθου.
Ο κ. Τσελέντης κάνει λόγο για «μια κατά φαντασία στατιστικολογική πρόγνωση» υποστηρίζοντας ότι «η συγκεκριμένη πρόγνωση χρησιμοποιεί εσφαλμένα δεδομένα και μεθοδολογίες που εκφεύγουν των ορίων της επιστημονικής σοβαρότητας».























































