ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί Τετάρτης ένα 8χρονο κορίτσι, όταν παρασύρθηκε από δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, καθώς πήγαινε στο σχολείο του, στην περιοχή Βρυώνη στην Κέρκυρα.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μικρό κορίτσι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Παρούσα στο τραγικό συμβάν ήταν και η μητέρα του παιδιού.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.
Οι οδηγοί των δύο οχημάτων συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.
Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.























































