Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώτο θέμα στα social media το ξανθό βρέφος στην αγκαλιά μιας Ρομά

Πρώτο θέμα στα social media το ξανθό βρέφος στην αγκαλιά μιας Ρομά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλες διαστάσεις πήρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια καταγγελία, που συνοδεύεται κι από φωτογραφία, ενός ξανθού βρέφους το οποίο κρατά Ρομά ζητιάνα στο Ναύπλιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία:

“Με λίγα λόγια στην πόλη του Ναυπλίου μια αθίγγανη έχει απαγάγει ένα παιδί σλαβικής καταγωγής για να βγάζει χρήματα. Το παιδί κοιμάται εξ αιτίας της υπερβολικής δόσης μορφίνης που του έχει δώσει! Κάποιος μπορεί να το ψάχνει! Αν το δείτε ενημερώστε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής (η αστυνομία έχει ενημερωθεί ήδη) ή καλέστε στο χαμόγελο του παιδιού!!! Το παιδί έχει 6 μήνες ζωής αν συνεχίσει να λαμβάνει μορφίνη. Κοινοποιείστε το σε ελληνικές ομάδες, την σελίδα σας ή ακόμα και σε ευρωπαϊκές ομάδες μήπως το δουν οι γονείς του ή ακόμα καλύτερα βοηθήσουμε το παιδί να ζήσει! Ευχαριστώ”.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η εν λόγω καταγγελία προκαλεί κάποιες εύλογες απορίες, όπως πώς γνωρίζει αυτός που την κάνει ότι το παιδί είναι σλαβικής και όχι κάποιας άλλης καταγωγής, πώς γνωρίζει για τη μορφίνη και γιατί ζητά να ενημερωθεί η αστυνομία της περιοχής αφού η αστυνομία έχει ενημερωθεί ήδη.

Και νομίζουμε ότι είναι απορίες που κάθε λογικός άνθρωπος θα τις έχει διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο.

Δείτε και την καταγγελία όπως διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

roma-paidi

Ωστόσο, λόγω των διαστάσεων που πήρε η εν λόγω φωτογραφία – καταγγελία, το Χαμόγελο του Παιδιού έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Λόγω της έντονης κινητοποίησης, πολλών δημοσιεύσεων και του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει δημιουργηθεί για το παιδάκι που απεικονίζεται στη φωτογραφία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία και βρισκόμαστε στην διάθεση των ελληνικών αρχών προκειμένου με κάθε μέσο να εντοπιστεί το παιδί της φωτογραφίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση τις περιπτώσεις που αφορούν ανήλικα παιδιά.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για Τα Εξαφανισμένα Παιδιά- 116000», η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι δωρεάν από κινητό τηλέφωνο ή καρτοτηλέφωνο, προκειμένου να συνομιλήσετε με Κοινωνικό Λειτουργό ή Ψυχολόγο σχετικά με την υπόθεση.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη ή κατάληξη αυτής της ιστορίας…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Έπεσαν Facebook, Messenger και Instagram – Τι λέει η Meta

Χαμόγελο του Παιδιού: Eξαφάνιση 14χρονης από δομή φιλοξενίας στο Μοσχάτο

Μενίδι: Άγιος ξυλοδαρμός αστυνομικού από ομάδα Ρομά – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

10.000 παιδικές ευχές εκπληρώθηκαν από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr