ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Επικουρικές Συντάξεις, Συντάξεις, Συνταξιούχοι,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλάζουν οι ημερομηνίες πληρωμής των κύριων συντάξεων, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε τη Δευτέρα, στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, στο σχέδιο νόμου περιλαμβάνεται διάταξη σύμφωνα με την οποία αλλάζουν οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων.
Συγκεκριμένα για τους μισθωτούς του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα καταβάλλεται όπως γίνεται μέχρι σήμερα την προτελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα.
Για τους μη μισθωτούς ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα καταβάλλεται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, αντί για την πρώτη ημέρα εργάσιμη του μήνα που είναι σήμερα.
Δηλαδή για την σύνταξη Ιουλίου θα πληρωθούν στις 27 Ιουνίου αντί για 1η Ιουλίου που ισχύει με τις σημερινές διατάξεις.
Παράλληλα σε ότι αφορά τις επικουρικές συντάξεις θα καταβάλλεται με τις νέες ρυθμίσεις την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα αντί για την δεύτερη εργάσιμη ημέρα του μήνα.
Αυτό σημαίνει ότι για τις συντάξεις του Αυγούστου θα πληρωθούν στις 30 Ιουλίου αντί για τις 2 Αυγούστου.






















































